Een Travellerspoint blog

Miami

Ready to cruise.

rain 25 °C
Bekijk Florida&Caraiben2008 op rverlinden's reiskaart.

Eindelijk tijd om eens iets te schrijven.

Onze eerste week is een beetje tegengevallen. We hebben drie dagen in bed gelegen met de griep. Influenza A heeft de dokter vastgesteld bij ons beiden.
Het bezoek aan de dokter was al een hele ervaring. We mogen in Belgie toch blij zijn met onze sociale zekerheid. We hebben 4 uur mogen aanschuiven om een dokter te zien, hebben 6 bladen papier moeten invullen en moesten $700 betalen voor twee visites en wat medicatie. Gelukkig zijn we goed verzekerd ;)

Voor we ziek geworden zijn, hebben we in Miami nog een bezoek gebracht aan 1 van de grote shopping malls : The Dolphin Mall. Een beetje vergelijkbaar met het Wijnegem shopping center maar nog wat groter.

Dolphin_Mall.jpg

Daarna zijn we naar ons hotel in Disneyworld gereden. Daar hebben we zoals eerder gezegd de eerste dagen vooral op de kamer doorgebracht.

disneyallstarmusic.jpg

We hebben daarna nog wat pretparken op een drafje gedaan. Het weer was prima en we kwamen er stilaan terug bovenop. Donderdagavond zijn we in Downtown Disney naar La Nouba gaan zien van Cirque de Soleil. Dat was in ieder geval een heel tof begin na al dat gekuch en genies.

lanouba.jpg

We zijn verder nog naar Disney Animal Kingdom, Disneys Hollywood studios, Universal studios en Seaworld geweest. Vooral de attracties van Spiderman en The Mummy waren fantastisch.

AnimalKingdom.jpg

Vanmorgen zijn we dan van Orlando naar Miami gereden en tegen de middag mochten we op de boot. De Freedom of the Seas is een enorm cruise ship en is zeer mooi ingericht.

FreedomoftheSeas1.jpg

De eerste indruk is alvast overweldigend en we zijn nog niet vertrokken. Er is hier een leuk internet cafeetje waar er kan gesurfd worden.

Vele groetjes, en nu hopen dat het weer terug opentrekt voor de volgende dagen op het schip.

Geplaatst door rverlinden 12:06 Gearchiveerd in Verenigde Staten Tagged cruises

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint