Een Travellerspoint blog

Labadee, Haiti

19 februari

sunny 28 °C
Bekijk Florida&Caraiben2008 op rverlinden's reiskaart.

18 februari.

Vandaag waren we de hele dag op zee. 's Morgens vroeg ben ik wat gaan lopen op de piste die aangelegd is op deck 12. 3 Toertjes is een kilometer.

Aangezien het prima weer was, hebben we de rest van de dag vooral op deck11 en 12 (aan de zwembaden) doorgebracht, samen met zowat 3000 andere passagiers. Het was er druk, maar het is natuurlijk de plaats waar iedereen wil zijn bij goed weer. We hebben in de verschillende zwembaden gezwommen, zijn naar de surfers gaan kijken, ...

freedom_of..seas_46.jpg

's Avonds was het Captains Dinner. We hebben ons zoals iedereen opgetut om in de gewenste formele klederdracht aan tafel te gaan. Die Amerikanen hebben zich daarvoor nog langs alle kanten laten fotograferen.
Na het eten was er de receptie van de kapitein met een speech en een voorstelling van de bemanning. 's Avonds hebben we een broadway achtige show gezien. We hadden eerder het niveau Nicole en Hugo verwacht maar het was echt wel de moeite.

19 februari.

Vandaag zijn we aan land gegaan in Haiti. Van dat land krijg je niks te zien, want je gaat aan land op een schiereiland dat volledig eigendom is van Royal Caribean, de cruise maatschappij.

Mede door het mooie weer vandaag, was een dag aan het strand bijzonder leuk. In de voormiddag hebben we meegedaan aan de Dragons breath Fligth. Dit is een zipline (vergelijkbaar met een death ride). Frieda was heel bang van de hoogte en om zich aan de instructies te houden (handen lossen en spreiden). We hebben er alletwee wel echt van genoten, het was een sensatie.

dragonflight.jpg

Verder nog lekker gezwommen in de zee en genoten van de leuke muziek en labadouzie drankjes.

We zijn al weer aan boord en op weg naar onze volgende bestemming : Jamaica.

Tot spoedig.

Frieda en Rudy

Geplaatst door rverlinden 14:25 Gearchiveerd in Haiti Tagged cruises

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Wat een geluk dat jullie nu toch terug wat beter zijn zodat je toch nog kan genieten van de reis. Dat ziet er allemaal weer fantastisch knap uit. Op den boot gaan lopen zal ook wel tof geweest zijn en dan die dragons breath fligth, is dat Frieda die je op de foto ziet vliegen, geweldig. Dat is echt iets voor jullie hé.
En dan nu op naar Jamaica, profiteer er nog goed van. Vele groetjes van ons allen.

door Voskes

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint