Een Travellerspoint blog

Georgetown, Grand Cayman

21 februari

sunny 29 °C

Heel de nacht gevaren en vandaag weeral op een nieuwe bestemming. Eigenlijk wel fantastisch deze manier van reizen. Vandaag zaten we op het grootste eiland van de kaaimaneilanden.

We zijn met een bootje naar een rif gevaren waar we een uurtje hebben gesnorkeld. Het snorkelen was heel tof, we hebben vele anemonen en vissen gezien.

Daarna zijn we naar een zandbank gevaren waar het vol zat met pijlstaartroggen. Je kon zwemmen tussen die roggen en ik ben ervan geschrokken wat voor immense beesten dat eigenlijk zijn. Er werden weer foto's getrokken terwijl we de roggen mochten voederen en vasthouden, maar Frieda was al verdwenen. Die was al in paniek geraakt toen de eerste rog voorbijzwom.

's Middags was er lunch voorzien en in de namiddag gingen we naar 7mile beach. Het was wel een mooi strand en de zee was er heel helder en blauwgroen van kleur, maar ze hadden daar alle cruiseschepen samen op 50m bij elkaar gezet op 20 rijen ligzetels. We hebben wat gezwommen en zijn dan gevlucht van de massa toeristen daar.

's Avonds zijn er op de boot altijd heel mooie shows. Vandaag was er een ijsshow waar we naar toe geweest zijn. Het programma van de shows is heel gevarieerd. De ene avond een illusionist, verder nog een musical, een komiek, ....
Je kan je hier gewoonweg niet vervelen, er is altijd wat te doen.

Geplaatst door rverlinden 19:17 Gearchiveerd in Caymaneilanden Tagged cruises

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint